1174 postausta

perjantai 10. kesäkuuta 2016

Tämä postaus olisi pitänyt tehdä jo kuukausia sitten, mutten vain ole saanut aikaiseksi.


Blogin pito on todella kiva harrastus. Se opettaa sosiaalisesta mediasta, valokuvaamisesta, kuvien muokkaamisesta, erilaisten ohjelmien käytöstä ja kirjoittamisestakin paljon.

Bloggaaminen on kuitenkin varsin aikaavievä harrastus. Kaikkeen yllämainittuun menee yllättävän paljon aikaa ja lisäksi aikaa vie kommentteihin vastaaminen, muiden blogien lukeminen ja vastavuoroinen kommentointi - ilman tätä vastavuoroisuuttahan bloggaaminen ainakin minusta olisi ihan tylsää.

Aikaahan ihmisillä aina on. Kyse on vaan siitä mihin päiviensä tunnit haluaa ja voi käyttää. Ja nyt minun kohdallani olen päättänyt käyttää ne muuhun kuin tähän.

Almanblogi siis lopettaa ja kiittää teitä kaikkia ihanista ihanimpia lukijoita näistä kaikista reilusta seitsemästä vuodesta!

Instagrammissa Alma jatkaa kuitenkin edelleen, kivaa olisi nähdä sinut siellä.

Aurinkoisia kesäpäiviä teille kaikille, ja kiitos vielä.

19 kommenttia:

 1. Olipa yllätys, mitä sisko edellä....sitä toinen perässä.

  VastaaPoista
 2. Voih, minua harmittaa kovasti, että te siskokset poistutte blogimaailmasta, mutta ymmärrän täysin ratkaisun :) kiitos näistä, öööö, SEITSEMÄSTÄ vuodesta (hui!), jään kaipaamaan sinua ja Kaitaliinaa! Iso kram <3

  T. Ida eli rouva Pariisista

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta blogista ja onnea sekä hyviä hetkiä jatkossa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kivasta blogista, sääli että päätit sen lopettaa (kuten valitettavasti siskosikin) sillä kaksi hyvää ja kiintoisaa blogia on nyt kadonnut. Vaikka ymmärtäähän sen vauva-arjen keskellä että aikaa menee paljon muuhunkin! Kiva kuitenkin, jos jatkat instan puolella! Mukavaa kesää ja kaikkea hyvää :) -maren

  VastaaPoista
 5. Yhyy, monta hyvää blogia on lopettanut viime aikoina :( mistähän löytyisi uusia tilalle. Onneksi jatkat Instassa kuitenkin!

  VastaaPoista
 6. Harmi, mutta ymmärrän täysin. Jään kaipaamaan blogiasi, kuten kaipaan myös siskosu blogia. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 7. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää! :)

  VastaaPoista
 8. Voi, jään kovasti kaipaamaan blogiasi! Sinun ja siskosi blogit olivat ihan lemppareitani. Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 9. Ymmärrän. Blogit on yhä enemmän keino saada lisätuloja ja jos blogiin menee aikaa ja siitä ei saa mitään -edes sitä mielihyvää enää- blogin lopettaminen on ihan järkipäätös.

  Samalla kuitenkin harmittaa lukijana. Sulla oli todella kiva blogi. Mutta onneksi jatkat instassa. :)

  VastaaPoista
 10. Kaikkea hyvää teidän perheelle! Samanlaisia ajatuksia on itselläkin ajoittain mielessä. Kovin on muuttunut tämä blogimaailma.

  VastaaPoista
 11. Eikä! Ensin sun sisko lopetti blogin, sitten sinä ja nyt vielä Tildakin myöntää miettineensä lopettamista. Eiiii. Kaikki mun suosikkiblogit. :)

  VastaaPoista
 12. Harmi kun lopetat.
  Kaikkea hyvää teille ja aurinkoista kesää! <3 -E-

  VastaaPoista
 13. Voi ei...! Tosi moni seuraamani bloggaaja on lopettanut, mutta kyllä sen ymmärrän. Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 14. Näin se menee. Sinun tai Kaitaliinan blogi taisi olla eka, jota säännöllisesti seurasin vuosia sitten. Nyttemin on blogien lueskelu jotenkin jäänyt. Aikansa kutakin. Kiitos monista inspiraatioista, ikkunanpesin taitaa olla kärkipäästä :) Hyvää ja kaunista kesää Alma!
  T. Maarit

  VastaaPoista
 15. Juoksijalta paljon terveisiä ja ihania hetkiä elämääsi! kiitos mukavista blogijutuistasi :)

  VastaaPoista
 16. Kiitos näistä vuosista! Ihan suunnatomasti harmittaa sinun ja siskosi lopetukset...😒 Hyvää jatkoa! Kyllä lapset kasvaa ja aikaa taas on erilailla...

  VastaaPoista
 17. Voi harmi! Mutta iso kiitos, blogisi on monipuolisuudessaan ollut yksi parhaista, varmaan miltei alusta asti olen seurannut. Aurinkoista kesää!
  Satu

  VastaaPoista
 18. Hei! Kiitos kivasta blogista ja harmi kuulla, että lopetat.
  Osaisitkohan auttaa, siskollasi oli joskus blogissaan raparperichutneyn ohje, enkä tietenkään muistanut kirjoittaa sitä muistiin.. Oli nimittäin tosi hyvää. Löytyisiköhän se vielä jostain? Kiitos. =)

  VastaaPoista
 19. Hei Almatska!
  Kaikki loppuu aikanaan. Olisin toivonut muiden lukijoiden rinnalla, että jatkaisit mutta elämä vie eteenpäin. Kiitos kovasti kaikista Alma ja Kaitaliina!
  Toivottavasti joskus nähdään!
  t. Elvira

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.