Paljon käsityötä...

torstai 11. helmikuuta 2016

...kuten äiti sanoo.

Sitä on kyllä riittänyt vauvan kanssa.

Serkukset eli siskonpoika Elbis ja meidän Bartskumme tapasivat ensimmäistä kertaa vasta tammikuun lopulla, kun siskon perhe palasi maailmalta. Ihan hassua ajatella, että pojat ovat "saman ikäisiä".

Harvassa kun ovat ne vauvat, jotka hereillä ollessaan pötköttelevät tyytyväisinä sohvalla.
Ei, vaan siinä tarvitaan käsiä: syöttämistä, vaipanvaihtoa, pesua, pukemista, silittelyä, taputtelua, heijaamista, hytkytystä, hierontaa, tutinlaittoa, pyykkäystä, tuttipullorumbaa, kantoliinan sitomista, vaunujen lykkäämistä...

Ensimmäinen junamatka on koettu. Perhevaunu oli ihan luksusta! Ja muutenkin junassa on kyllä vauvan kanssa tosi helppoa.

No, kyllä te tiedätte.

Bartsku sai isiltään aurinkolasit joululahjaksi. Aika liikkis.

Kun on pääosin vauvan kanssa päivisin kahdestaan, on ihanaa sopia vaunu-, aamupala-, lounas-, kahvittelu-, yms -treffejä ystävien kanssa. Koenkin että olen viimeisen kuuden viikon aikana nähnyt ystäviäni enemmän kuin aikoihin. Toivottavasti tämä jatkuu samanlaisena.:)

Ystäväni sai tytön kolme päivää ennen meitä. Suosittelen muuten jokaikiselle tuoreelle äidille hengailua toisten samanikäisten lasten äitien kanssa - vertaistuki on ollut mitä parhainta, ja ne vinkit ja niksit, ai että.

Puhumattakaan sitten lounasseurasta, joka tarjoaa valkkarilasia:)

Kävin itse ensimmäistä kertaa "ulkona" viime viikolla, kun meillä oli tyttömöötte. Oli kyllä ihanaa, ja ihanaa oli tulla takaisin kotiinkin. Win-win.

Blogin pariin on nämä seikat huomioonottaen yllättävän tosi vaikea ehtiä.

Synttäreinäni brunsseiltiin viime viikolla Carusellissa...

...ihailtiin Rodinia Ateneumissa...

...herkuteltiin ravintola Saagassa (ja vietettiin ekaa iltaa kahdestaan ulkona, mummi ja taata kun olivat Bartskun kanssa - hänestä tosin ei kuulemma ollut paljon seuraa kun oli vaan nukkunut koko illan...).

...ja oikeana päivänä lähetti toi jäätävänkokoisen ruusukimpun miehiltäni kotiimme.

Olisi niin paljon kirjoiteltavaa, paljon kuvia, paljon ideoita, mutta tuntuu, etten nyt ehdi muuta kuin näitä sekamelskapostauksia. Äh. Harmittaa ihan.

No, mutta tällä hetkellä tällaista.:)

15 kommenttia:

 1. Nämä vauvasekamelskat on just ihania! On kyllä ihan uskomatonta, miten Elbis ja Bartsku on tosiaan "saman ikäisiä"! Siitä se sitten vähitellet kaventuu tuo ikäero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kiva kuulla, koska tuntuu, että tällaisia postauksia on nykyään helpoin tehdä.:) Sekamelskaa.
   Joo-o, on tosiaan niin hassua ajatella, että just siskonpoika Elbiskin on saman ikäinen - hän kun on jo niiiiin iso!<3

   Poista
 2. Tällaiset postaukset on ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten ihana kuulla. Näitä siis tullee jatkossakin.:)

   Poista
 3. Ihania ovat tällaiset postaukset!! 😍❤ Ja niin suloinen Bartsku!! Minulla tytöt melkein kolme vuotta ja toinen pian viisi kuukautta, niin tiedän mistä puhut 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, tosi kiva kuulla, että voinkin jatkaa siis samaa rataa.:) Arvasin, että teitä muita pienten lasten äitejä täällä on paljonkin.<3

   Poista
 4. Ihania ovat tällaiset postaukset!! 😍❤ Ja niin suloinen Bartsku!! Minulla tytöt melkein kolme vuotta ja toinen pian viisi kuukautta, niin tiedän mistä puhut 😂

  VastaaPoista
 5. Suloinen, kaunis ja herkullinen postaus. Katselin kuvat moneen kertaan.

  Ava

  VastaaPoista
 6. Söpöliinit! Ekan kanssa on kyllä kivaa, kun on niin helppo mennä :) kahden pienen kanssa se onkin jo niin paljon työläämpää ettei tule niin vaan mentyä (paitsi sellaisiin paikkoihin joissa on tekemistä myös esikolle - lähinnä toisten perheellisten koteihin tai perhekahvila-tyyppisiin paikkoihin). Nauttikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että kun on vain tämä vauva, on varmasti kaikki huomattavasti helpompaa. Varsinkin kun Bartsku nukkuu tosi hyvin vaunuissa päikkäreitä, joten sen suhteen ei ole ongelmaa.

   Poista
 7. Ihania vauvoja!!! Nauti vauvantuoksuisesta arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näin kyllä yritän tehdä parhaani mukaan.<3

   Poista
 8. Ihana postaus. Odotan lisää teidän kuulumisianne. Vieläkö muuten siskosi jatkaa bloggausta? Hänellä ollut pitkä tauko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippatirallaa. Täällä ollaan taas.:) Tosi kiva kuulla, että täällä jaksat(te) käydä, vaikka postausväli onkin mitä on.:/ Sisko laittoikin blogiinsa postausta, että nyt ei toistaiseksi ainakaan oikein ehdi blogin pariin. Toivotaan, että joskus vielä.<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.