Monen kassin pakkailua

tiistai 22. joulukuuta 2015

Pääni täyttää tällä hetkellä lähinnä kaksi ajatusta, vauva ja joulu. Sen saattaa huomata täällä ja Instagarammissa (löytyy blogini sivupalkista ja Instagramista nimellä ´almanblogi´)...

Yksi ystäväni on ihan samassa vaiheessa raskaana, hänen laskettu aikansa on neljä päivää ennen meitä. Ja hänen kanssaan juuri juttelimme siitä miten erityinen aika tämä on olla raskaana. Siis kun on nämä joulut ja uudet vuodet ja lomat ja kaikki. Kun jännätään, että syntyykö vauvat juuri ennen joulua vai kenties joululahjoiksi vanhemmilleen, vai ehkäpä ilotulitusten räiskeessä tai sittenkin vuoden ensimmäisinä helsinkiläisinä. Vai ollaanko vielä loppiaisen jälkeenkin odottamassa.
Ystäväni kaksi aiempaa lasta ovat syntyneet molemmat keskellä "tavallista kesäviikkoa" ja ystäväni mukaan kaikki on nyt paljon jännittävämpää. No, minä en vielä osaa verrata, mutta uskoisin tässä olevan kyllä totuuden siemenen.

Eilen kun pakkasin kuuden päivän reissukamoja kotikonnuille mukaan otettavaksi samalla miettien, että kai kaikki joululahjat ja muut ovat jo valmiina, takaraivossa oli myös se yksi pakkausurakka: sairaalakassi. Olemme kyllä varautuneet henkisesti siihen, että joulu saattaa jäädä lyhyeen ja meidän auto lähteekin kohti Helsinkiä jo vaikka joulupäivänä. Tai sitten kuka tietää, kyllähän sitä kotikonnuillanikin synnytetään, jos oikein kiire tulee.


Yritin nyt vähän tehdä listaa siitä mitä sairaalakassiin tarvitsisin ja miehen pyynnöstä pakkasinkin pienen sellaisen mukaan. Hyvän avun löysin Lauran blogista, siellä kun eletään varsin samanlaisissa tunnelmissa kuin täällä.

Bebén turvakaukalo saa vielä toistaiseksi jäädä kotiin, kuten myös hänen kotiinlähtövaatteensa. Mies kun oli sitä mieltä, että kyllä me tänne sitten ehditään vielä (ja lupasi ajaa hakemaan kaukalon vaatteineen mikäli näin ei käy...).


Kaukalo ollaan saatu kälyni serkulta lainaan ja se on Maxi-Cosin Pebble.


Kanzin haalarin tilasin Boozt.com:sta ja se on musta ihan ylisöpö karhuntassutossuineen ja hupun pienine korvineen.


Neuleen, housut ja sukkikset bebémme on saanut lainaan serkuiltaan Syffeltä ja Elbikseltä. Body (joka ei näemmä juuri näykään kuvassa) on äidiltäni ja silkkimyssy anopiltani.


Täällä sitä ollaan jo ihan kohta matkalla joulun viettoon. Muistetaan kaikki ajella varovasti.

8 kommenttia:

 1. Varmasti on ihan erityislaatuista tunnelmaa odottaa jouluna. :) Oikein hyvää ja ikimuistoista joulua ja turvallista matkaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, mitä parhainta joulua myös sinulle.<3

   Poista
 2. Itselläni ensimmäinen lapsi syntynyt keskellä heinäkuuta ja nyt toisen lapsen laskettuaika on jopa tällä viikolla :) Tämä todellakin on aika jännää aikaa. On ollut kiva lukea postauksiasi kun itsekin niin samassa tilanteessa :) Sairaalakassi on odottamassa lähdön hetkeä! Oikein ihanaa Joulunaikaa! Katri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi että, miten jännää teillä myös siellä! Ihan erityislaatuinen joulu, joka kyllä varmasti muistetaan vaikkei lapset ihan näinä päivinä syntyisikään.

   Poista
 3. Jännittävät ajat teillä siellä. Rauhallista joulua ja kaikkea hyvää loppuodotukseen! -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tunnelmallista joulua sinullekin.

   Poista
 4. Elämme jännittäviä aikoja... Ihanaa joulunaikaa ja tsemppiä synnytykseen !!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.