Polttimon päivitys

torstai 5. marraskuuta 2015

Hankin alkukesästä Hemtexistä By Rydensin pienen valaisimen eteisen lipaston päälle. Valaisin on mielestäni kivan yksinkertainen, eikä 39 € hintakaan päätä huimannut. Uskon, että valaisin on myös sellainen, joka löytää pienen kokonsa vuoksi jatkossakin paikkansa helposti, jos vaikka joskus muutamme tai eteisen sisustus muuttuu.


Polttimoksi valitsin simppelin maitolasipallon.


Polttimo kuitenkin hajosi eräiden juhlien jälkeen (joo-o, lamppu on herkullinen ja juuri sopivalla korkeudella 1,5-vuotiaan näkövinkkelistä ainakin), eikä Hemtexillä ollut enää samanlaisia myynnissä.


Ja ihan hyvä niin, koska uuden, vähän timantinmuotoisen polttimon myötä tuntuu, että koko valaisin on kuin uusi.Nyt on aika paljon ollut eri merkeillä myynnissä näitä yksinkertaisia "polttimovalaisimia", tykkäättekö? Omaa silmääni nämä kyllä viehättävät ja esim. tuolta Hemtexiltä voisin kotiuttaa useammankin yksilön...

4 kommenttia:

 1. Mä katsoinkin viimeksi, että tosi kiva tuo uusi poltin! Eli kiitos baliburille suorastaan😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustakin tää on tosi kiva!:) Balibur, hih, mun piti kysyä veljeltä tänään et mikä juttu se on. Sain selostuksen.:)

   Poista
 2. Kappas, mulla on ihan sama yhdistelmä timanttilamppuineen. En vaan tiedä minne sijoittaa, kun ei kelvannut teinityttärelleni. Maksoin kympin valaisimesta, muuttomyynti oli menossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi, hyvä löytö! Musta tää lamppu on vähän sellainen, että menee melkein missä tahansa kun on niin pieni ja "neutraali".:)

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.