Kiitos

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Kiitos kiitos kiitos kiitos teille kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Ihan uskomatonta miten ihanaa kanssaelämistä täällä blogimaailmassa voi ollakaan!


Ilahduin suuresti jokaisesta onnittelusta ja niin kivaa oli kuulla, että monella teistä lukijoistakin on samanlaiset kutkuttavan jännittävät ajat meneillään. Niin, ja pahoittelut teille vauvakuumeisille, Bebé tulee väkisinkin kyllä näkymään jatkossa täällä bloginkin puolella.;)


Nyt on pienimmät vauvanvaatteet pesty ja silitetty kaappiin valmiiksi odottamaan. Vaunut tulivat viime viikolla ja turvaistuin odottaa veljen luona. Sänky saadaan sitten, kun vauva syntyy. Siskolta ollaan saatu / tullaan saamaan ihan mieletön määrä kaikenlaista tarviketta (siis näiden superihanien vaatteiden lisäksi) ja alkuviikosta kun tein vähän listaa siitä mitä vielä tarvitsemme, tajusin, ettei itse asiassa juuri mitään kovin ihmeellistä. Reissun Ikeaan, Citymarketiin ja Verkkokauppaan jos vielä teemme, niin uskon, että se on siinä.


Tällä hetkellä tuntuu, että viikot kuluvat hirveätä vauhtia.

Mutta antaa kulua, me ollaan täällä kyllä aika valmiita jo.


Postauksen kuvat olen ottanut pari vuotta sitten ystäväni pienestä pojasta.

32 kommenttia:

 1. Onnittelut vielä uudestaan. On se niin mukavaa seurata ja muistella millaista se oli itsellä jo lähes kolmekymmentä vuotta sitten. Nauti joka hetkestä ja pidäthän meitä ajantasalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Olen kyllä yrittänyt nauttia tässä matkan varrella - juuri tänään juttelin ystävän kanssa siitä miten hienoa on jo tähän mennessä ollut kulkea tämä matka. Mitä kaikkea uutta on jo saanut kokea ja nähdä, olen oppinut uusia asioista itsestäni ja miehestänikin.<3

   Poista
 2. Oi miten parasta! Ja te saatte tuon edun kun on sisaruksilla lapsia niin perii kaikenlaista eikä tarvitse kaikkea hankkia.
  Vaikkei livenä ollakaan nähty kun kerran niin musta on hauskaa että meillä on sitten melkein samanikäiset lapset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin, ollaan kyllä niiiiiin onnekkaita, koska varsinkin siskolta ollaan saatu niin paljon kaikkea. Hyvistä vinkeistä nyt puhumattakaan. Mä kun tein viime viikolla sitä hankintalistaa, niin lähetin sen tietenkin myös siskolle kommentoitavaksi. Hihii. Oli kyllä hauska lukea aikanaan sun "raskauspaljastus" blogistasi, koska laskin kanssa silloin, että meille on tulossa tosi samoihin aikoihin vauvat. Aika ihanaa!

   Poista
 3. Paljon onnea koko perheelle :) Ihania uutisia.

  VastaaPoista
 4. Ihana vauvauutinen :). Onnea ja siunausta toivottaa yksi kätilöihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on kyllä niin hienoa aikaa.<3

   Poista
 5. Wau,oikein paljon onnea ja kaikkea hyvää tulevaan!!! Mitkä vaunut teille valikoitui? Merkki.malli.väri? :) ja jos saa esittää toiveen niin olisi kiva lukea tarvikkeista joita olette hankkineet/tulette hankkimaan pienelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Ja kiitos postausideasta, vaunuista ajattelinkin jo tehdä postausta, mutta myös muista hankinnoista voisin kirjoitella!

   Poista
 6. Paljon onnea tulevasta perheenlisäyksestä. <3 Ja nauttikaa tästäkin odotusajasta. Uskon, että sekin on ihanaa ja jännittävää, vaikka minulla ei siitä vielä kokemusta olekaan.

  Elena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä odotusaika on kyllä ollut jo aika ihmeellistä.<3 Ja olen niin kiitollinen, että olen saanut tämän kokea!

   Poista
 7. Pian teilläkin on siellä pienet varpaat :) Pääsit yllättämään ihan kymppillä! Kiitos kun jaoit ihanat uutiset meidänkin kanssa! Pitäkää huolta toisistanne, Almatska :)
  t. Elvira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on.<3 Jotain niin ihanaa ja suloista. Ja kiitos, me pidetään.

   Poista
 8. Onnittelut täältäkin! Kyllä tämä vauva-arki on aikas ihanaa ja kohta tekin pääsette sitä elämään!

  VastaaPoista
 9. ja kiitos että jaoit myös kuvan instragramissa Vuorikadun kynttilöistä. Onnettomuudessa kuoli perhe ihan minun synnyinpaikan kulmilta, sieltä, mistä vietin lapsuuteni ja esinuoruuteni. Jotkut minun perheestäni jopa tunsivat heitä. heillä oli n. 1 vuotias tytär... Tämä vääryys on kamala, tapahtui se kenelle tahansa. Muistakaamme kiittää tästä hetkestä ja siitä, että saamme olla meidän läheistemme kanssa. t. Elvira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kamalaa ja niin pohjattoman surullista.:( Pitää kyllä olla kiitollinen jokaisesta hetkestä.<3

   Poista
 10. Ihana kuulla vauvauutisia! Onnea ja kaikkea hyvää! T. Lukija 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, on tämä kyllä aika ihanaa aikaa.

   Poista
 11. Odotan jännityksellä sitä päivää kun tositoimet alkavat. Siis synnytys Ja se elämänmuutos mikä siitä seuraa. Se on vaan niin kertakaikkiaan ihanaa.

  Ava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sinut pidetä kartalla siitä missä mennään.:) Ei enää kauaa tarvi odotella!

   Poista
 12. En tiedä mainitsitko jo jossain kuinka pian vauvaa odotetaankin syntyväksi, jos niin minulta meni ainakin ohi. Onko se siis mahdollisesti tapahtumassa jo tämän kuukauden puolella / hetkenä minä hyvänsä?

  tiedättekö itse onko tulossa tyttö vai poika? Jos tiedätte niiin oletteko kertoneet läheisillennekin ko tiedon? Niin ja onko nimi jo päätetty? Anteeksi tämä hurja kysymystulva!

  Olisi myös kiva kuulla mietteitäsi tulevasta synnytyksestä. Olet varmaankin opiskeluaikana ollut synnytyksessä mukana? Tuntuuko, että tieto lisää tuskaa? :D itse olen ollut synnytyksessä mukana tukihenkilönä, toki sitä varmasti suhtautuu tilanteeseen ihan eri tavalla kun on ammattilaisena / oppimassa tilanteessa kun sitten taas ystävänä vieressä tukemassa (eli siis hirveässä paniikissa yrittäen pysyä itse tolpillaan). Itse en oikein ole päättänyt oliko synnytyksen näkeminen etukäteen hyvä vai paha asia (ja minähän näin siis tapahtumat vain siltä osin mitä siinä ystäväni pään vieressä seisoessa näki). Toisaalta kiva kun tietää suurin piirtein mitä tapahtuu (vaikkei sitä varmasti voi täysin tietää ja ymmärtää ennen kuin itse kokenut sen) ja toistaalta taas vähän hirvittää muistella tuota alle vuoden takaista kokemusta, kun tietää sen hetken koittavan kohta itselleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulu-tammikuussa vauva todennäköisesti syntyy, toivottavasti ei vielä nyt marraskuussa. Ja poika meille on tulossa hyvin varmasti.<3 Ollaan kaikille kerrottu sukupuoli heti kun itsekin se saatiin tietää. Nimiasian suhteen ollaan jo aika pitkällä. Ihan ei vielä ehkä olla lyöty sitä lopullisesti lukkoon, mutta melkein.
   Ooh, olet päässyt kokemaan aika hienon asian. Meidän äiti on nimittäin aina toivonut, että pääsisi mukaan synnytykseen. Mä joskus lupasin, että pääsee sitten mun kanssa, mutta sittemmin pyörsin lupaukseni.;) Synnytys- ja sairaalamaailma ylipäänsä on itselle tuttua, enkä ainakaan toistaiseksi koe, että tieto lisäisi tuskaa. Pikemminkin koen, että se aiheuttaa aika levollisen olon, kun tiedän miten kinkkisistä tilanteista sitä onkaan mahdollisuus selvitä (loistavan henkilökunnan avulla). Ja että mihin kaikkeen henkilökunta on jo törmännyt vuosien varrella.
   Paljon onnea sinullekin raskaudestasi, ja tsemppiä loppurutistukseen.:)

   Poista
 13. Ihana uutinen, paljon onnea! :) Mielenkiinnolla odotan tulevia bebé-postauksia, sillä täälläkin eletään samaa elämänvaihetta; esikoisen olisi määrä saapua vuodenvaihteen tienoilla. :)

  Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, meillä on sitten ihan samoihin aikoihin laskettu aika!:) Jännää nähdä minä vuonna vauva sitten päättää syntyä.
   Paljon onnea sinulle ja hyviä vointeja loppuraskauteen.<3

   Poista
 14. Olette siis koko porukka lähdössä keväällä New Yorkiin, vauvan kanssa?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai.:) Tosin Bebélle en vielä voinut ostaa lippuja (hih), mutta varasin meille sellaisen eturivin "vauvakoppapaikan".

   Poista
 15. Hei, mielelläni tsekkailusin tuota tekemääsi hankintalistaa ja kuulisin vaunuistakin. Meidän prinsessan pitäisi syntyä maaliskuun alussa ja kovasti mietityttää, mitä pitäisi hankkia. Asumme ulkomailla ja itse kaipailen suomalaisia kauppoja ja tarvikkeita erityisesti juuri nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olkoon teille, ihana pieni prinsessa teille tulossa.<3 Joo, vauva-aiheisia postauksia on kyllä varmasti tulossa!

   Poista
 16. Onnittelut vielä täältäkin! Meillä nuuhkutellaan kahdeksan viikkoista poikaa, täydellistä sellaista tietty :). Ja kiva kun palasit kirjoittamaan, tekstejäsi on mukava lukea.

  Riikku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Riikku ja onneksi olkoon teille ihanasta ihmeestänne.<3

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.