Blogihistoriani TOP10

torstai 22. lokakuuta 2015

Uuden blogistartin alkuun ajattelin palata kuitenkin sittenkin vielä menneeseen. Aikamoinen soutaja-huopaaja täältä ruudun takaa nyt löytyikin.

Tuntuu nimittäin vähän surulliselta ajatukselta, että kaikki nuo vanhat postaukset jäisivät unholaan. Juttelin miehelleni näistä blogiin liittyvistä uusista tuulistani ja hän keksi mielestäni ihan loistavan idean: julkaise TOP10 postaukset täällä uudestaan! No totta mooses, niinhän mä teen! Ja ihan ensimmäisen postaukseni julkaisen vielä kaupan päälle.;) Vanhojen postausten kuvat saattoivat olla osin vähän kehnoja, mutta hällä väliä.

Ja oli muuten sitten kyllä tosi hauska käydä katsomassa mitä nämä postaukset olivatkaan. Kyseessä ei siis ole kommentoiduimmat postaukset vaan postaukset, joita on luettu eniten. Jokaista useita tuhansia kertoja. Hui.

Postausten aihepiirit vaihtelivat todella paljon, niin että ihan yllätyin. 

Mutta, pidemmittä puheitta: Alman TOP10.

Sija 10. Polttaritarinani.


Postaukseen pääset täältä.

6 kommenttia:

 1. Jeeee! Voi miten hauskaa että palasit takaisin! Pari päivä sitten kävin klikkaamassa vanhaa blogiasi ja se oli salasanan takana, silloin mietin, että palaisitko olleenkaan mutta sinähn palasit!
  Tauko varmasti tehnyt hyvää ja nyt me nähdään Almaa uuteena mutta samalla tuttuna ja turvallisena :)
  t. Elvira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Elvira, että säkin olet täällä edelleen.:) Täällä tosiaan ihan sama Alma kuin ennenkin, mutta blogia teki mieli vähän uudistaa.

   Poista
 2. Tosi kiva idea! Ja niin kivaa että olet takaisin. Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, on kyllä tosi kiva ollakin takaisin. Ja idiksesta pitää kiittää vain mun miestä.:)

   Poista
 3. Mä oon ihan superhyperpettynyt, jos kihlaus- ja sellonetsintäpostaukset ei oo näissä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsiläinen, mä kyllä luulen, ettei oo. Ei ainakaan tuo sellopostaus - mikä se edes on muuten? Hihii. Mä en ees muista.

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.