Hääpäivämme

lauantai 9. elokuuta 2014

Kello 07.00

Heräsin vähän kehnosti nukutun yön jälkeen. Mies lähti bestmänien kanssa aamupalalle, minä laitoin kahvin tippumaan ja aloin odottaa vieraita.

Puoli kahdeksalta saapui kampaaja ja pian hänen jälkeensä yksi kaasoistani. Kampaajanani oli Mari Sydämen Pohjasta -kampaamosta. Hän teki ystävälleni viime vuonna häämeikin ja -kampauksen, jotka olivat minusta todella onnistuneita. Otin yhteyttä Mariin ja sovimme, että hän laittaa sekä minun että kaasojeni hiukset, ja myös meikkaa minut. Minulle oli tärkeätä, että kampaaja tulee meille kotiin ja tämä sopi Marille hyvin.

Ensin kampaajan penkkiin hyppäsi kaasoni. Minä ehdin sillä välillä tehdä ja syödä vähän aamupalaa, vaikkei kieltämättä mitenkään kovin kova nälkä ollutkaan...Pian myös kaksi muuta kaasoani saapuivat ja korkkasimme pienen samppanjapullon. :)Klo 10.00

Valokuvaajamme, Petri Mast saapui. Olen muuten katsonut nämä hääkuvamme jo kymmeniä kertoja läpi ja edelleen ne on musta vaan niin ihania. ♥ Saimme Petriltä 250 tarkasti valittua ja huolella muokattua kuvaa. Sittemmin saimme häneltä myös kaikki raakakuvat (3000 kpl!), ihan vaan siltä varalta, että niistä löytyisi joitain henkilökohtaisesti tärkeitä ja itselle arvokkaita kuvia. Tämä oli minusta todella kiva juttu sillä olen kuullut monelta ystävältäni, että he ovat saaneet valokuvaajaltaan vain nuo muokatut kuvat. Ja minä ainakin löysin näistä 3000 kuvasta useamman todella merkittävän kuvan.

Nämä postauksen kuvat ovat kolmea lukuunottamatta Petrin käsialaa. Olen toki rajannut useita kuvia melko reilusti, retusoinut muutamaa ja yhdessä kuvassa jouduin lisäämään valotusta, jotta sain taustalla näkyvät ihmiset "piiloon".

No mutta, mihinkäs me jäimme. Niin, kello oli kymmenen ja äitikin taisi niillä main olla jo vapautunut kampaajaltaan ja tuli meille viettämään aamupäivää. Miehet olivat hakeneet kukat ja toivat minulle kimppuni.Häidemme kukat tilattiin Ölanderilta. Hääkimppuni oli mielestäni täydellinen! Totesin sen nähtyäni, että tästä tuli hienompi mitä edes toivoin. Ruusuja ja pioneja.Jossain vaiheessa oli minun vuoroni.Kello 12.00

Ja sitten saapuikin Chaffeur eli iskä.♥Kello alkoi olla yhtäkkiä jo lähempänä yhtä, joten The Dress oli aika ottaa esiin.Minulla ei ollut mitään kovin tarkkaa visiota puvustani etukäteen. Ajattelin kuitenkin haluavani pitsipuvun olkaimilla ja laahuksella.Pukuni on Avenue Diagonalin ja löysin sen jo tammikuussa 2013 - kuvastosta. Pukua oli ollut Helsingin liikkeissä yksi myynnissä, mutta se oli mennyt heti häämessujen jälkeen. Kevään ajan annoin itselleni käskyn pitää silmät auki ja miettiä vielä muita vaihtoehtoja, mutta turhaahan se oli ja loppukeväästä kävin lopulta tilaamassa puvun. Koskaan siis sitä livenä näkemättä. :)

Puku saapui syyskuussa ja se istui ihan tajuttoman hyvin. Totta kai puku tilattiin mittojeni perusteella, mutta mikään mittatilauspuku se ei kuitenkaan ollut. Puvusta jouduttiin ainoastaan lyhentämään helmaa (tietty) ja vähän olkaimia.

Halusin lisäksi pitkän hunnun ja ihanan sellaisen bongasinkin erään tuttuni Facebook-kuvista. Tarjouduin ostamaan tai vuokraamaan sen, mutta eihän se tullut kysymykseenkään, vaan sain hunnun lainaksi. ♥

"Jotain lainattua."Tämä kuva näytti muuten vähän hasardilta noiden Fiskarsin saksien kanssa. :)

Mutta pieni sählinki sopi päivän tunnelmaan, meillä kun oli ihan superhauskaa koko aamu! Tanssittiin ja laulettiin, naurettiin ja jännitettiin. Puhuttiinkin kirkkoon lähtiessä kaasojeni kanssa, että jo siihen mennessä hääpäivä oli ollut yksi parhaista. :)Jos muuten joku nyt jo kyllästyy tähän hehkutukseen, niin kannattaa jättää loppupostaus lukematta, hahaa. :)

Minulla kun kävi kimpun lisäksi nimittäin myös kampauksen kanssa niin, että siitä tuli paljon hienompi kuin mitä odotin! Olin siis käynyt Marilla harjoituskampauksessa häitä edeltävällä viikolla. Seuraavana päivänä tulin kuitenkin aivan toisiin aatoksiin kampaukseni suhteen ja lähetin Marille paniikissa kuvia ihan toisenlaisista kampauksista: "onnaisko tämä?". Onnasi!Korvakorut olivat isoäitini perint...no ei nyyy... Ostin ne Glitteristä 17 €:lla. :) Muita koruja sormusten lisäksi minulla ei ollut.Kello 13.30

Hypättiin iskän, siskon ja valokuvaajan kanssa autoon ja lähdettiin kohti kirkkoa.

"Katso miten nätti auto! Mut apua, siellä sisällä on morsian, voi ei, mä en kestä, ihan liian ihanaa."Miehet olivat olleet tällä aikaa laittautumassa toisaalla.Kello 14.00

Melartinin Häämarssi, mun mielestä se ainoa ja oikea, alkoi soida ja sitten mentiin. Iskä toisteli koko ajan vieressä, että kävele hitaammin, sä kävelet tämän matkan vain kerran, kävele hitaammin. Ja mua vaan nauratti. Johanneksenkirkossa morsian saa muuten kävellä ihan kohtalaisen matkan ennen alttarille pääsyä, vaikka ei se kuitenkaan ole mitään verrattuna Turun Tuomiokirkkoon, jossa matka on Pohjoismaiden pisin!

Love, love, love.Vihkimisen suoritti meidän perhetuttumme mikä tuntui minusta erityisen ihanalta. Kaasoni luki raamattua ja pappi piti meille pienimuotoisen ehtoollisen.

Lisäksi olin toivonut veljeäni, sellistiystävääni ja erästä tuttua pianistia esittämään kirkossa Myrskyluodon Maijan. Silloin, kun sello ja flyygeli aloittivat kappaleen, oli kyllä jälleen kerran kyyneleissä pidättelemistä.Mr & Mrs.Me lähdimme ottamaan potrettikuvia ja hääjuhlaväki pääsi pienelle raitiovaunuajelulle. Vaunuajelun aikana yksi P:n bestmäneistä piti tiivistetyn tietopläjäyksen, joten kauempaa tulleet ystävät ja sukulaiset saivat samalla lyhyen Helsinki-kiertoajelun. :)

Bentley. ♥Potrettikuvia otimme kolmessa eri paikassa ja niistä tuli niiiiiin hyviä! Petri Mast on kyllä erityisesti potrettikuvien ottajana niin taitava ja idearikas.Kello 15.30-00.00

Saavuttuamme Unioninkadun juhlahuoneistolle pääsimme halaus- ja onnentoivotusmereen.

Kutsuimme häihimme vieraita lähemmäs 120, mutta ihan kaikki eivät luonnollisesti päässeet. Muun muassa erään ystäväni tytär syntyi hääyönämme, mikä on musta ihan pätevä syy sille, ettei pääse. :)

Paikkakortteina oli pienet kuvat jokaisesta vieraastamme. Pääosan kuvista löysin omista arkistoistani, osan nappasin Facebookista ja osan sain äidiltäni ja mieheni tädiltä. Muokkasin kuvat Picasalla tuollaisiksi Polaroid-kamerakuvamaisiksi.

Kuohuviini/samppanjapullonkorkki-idean sain eräältä ystävältäni heidän häistään ja korkkeja kerättiinkin kevään aikana urakalla.

Olimme lisäksi tehneet jokaisesta vieraasta pienen esittelytekstin ja näistä kokosimme vihkosia, joita löytyi kaikista pöydistä. Tekstien tekeminen oli tosi hauskaa ja uskon, että niistä jäi myös vieraille kiva fiilis.Ihana Ulla.♥Ja sen mun kimppu!Alkupalat tarjoiltiin buffetpöydästä.

Pääruoka tarjoiltiin sitten myöhemmin pöytiin.Häiden ohjelmaksi olimme toivoneet seuraavaa: yksi kiva tutustumisleikki (musta kivoin on se, jossa hääparin takana näytetään jotain tekstiä, esim. "ketkä ovat nähneet sulhasen paiskovan lätkä/sähly/golf-mailaansa", ja sitten nämä henkilöt nousevat seisomaan ja meidän pitää keksiä mikä näitä henkilöitä yhdistää. Me oltiin tässä leikissä aika hyviä, tai siis mä lähinnä. :)), muutamia puheita ja sitten tietty paljon musiikkia. Erityisesti toivoin erästä laulutrioa. Ja erästä sukumme perinteistä laulua yhteislauluksi.

Noh, saimme kaikki nämä ja vielä ties miten paljon enemmän! Kaasot ja bestmänit, ja myös meidän molempien perheet olivat pistäneet viisaat ja aktiiviset päänsä yhteen ja pääsimmekin nauttimaan ehdottomasti parhaimmasta hääohjelmasta ikinä! (Joo-o, morsian on tällaisissa asioissa aina täysin objektiivinen.)

Puheet olivat toinen toistaan parempia, ja kaikki aivan erilaisia. Puheita piti mm. meidän molempien veljet, minun äitini ja isäni, P:n ystäviä ja tietenkin sitten P itse. Olin pyytänyt serkkuani videoimaan ohjelmaosuudet kirkossa ja juhlissa, joten meillä on kaikki puheet tallessa ja voi miten kiva niitä on ollut katsella näin jälkikäteenkin!

Suurin liikutus tuli kuitenkin (tietenkin) siinä kohtaa kun äitini otti puheensa jälkeen mikin käteen, vinkkasi serkkuni pianon taakse ja ryhtyi laulamaan extemporena Mamma Miasta tuttua Abban kappaletta Slipping through my fingers. Äiti lauloi saman laulun myös siskoni häissä, toteamalla ensin, että hänellä on maailmassa kaksi lempparityttöä ja toiselle niistä hän laulaa nyt tämän. Mulle ei riittänyt silloin nenäliinat, ei lautasliinat eikä pöytäliinatkaan. Hihii. Enkä nyt päässyt kovin paljon vähemmällä.

Häiden musiikista siskoni kirjoitti jo aiemmin tarkemmin täällä, käy kurkkaamassa.

Olen kuitenkin niin otettu siitä, että tällaiset musisoinnit saatiin pystyyn ihan vain häävieraidemme avulla! Ainoana ulkopuolisena oli tämä pianistituttavani, jonka olimme tilanneet soittamaan kirkkoon ja juhliin ruokailun ajaksi taustamusiikkia. Ja itse asiassa hänet oli näemmä myös rekrytoitu säestämään useammassa laulussa.

On meillä niin taitavia sukulaisia ja ystäviä. Suuri kiitos. ♥Ei häiden ohjelma jäänyt kuitenkaan tähän. Kaaso-bestmän -tehotiimimme oli kaiken lisäksi vielä päättänyt tehdä meille häälehden! Siis kyllä!!! He olivat keränneet vanhemmiltamme ja sisaruksiltamme kuvia ja juttuja kasaan, ja yhden kaasoni toimittajaisä lupautui taittohommiin. Mä en vieläkään oikein tajua miten he ehtivät vielä tällaisenkin tehdä!!! Tätä lehteä luettiin muuten ihan Meksikossa asti. ;)Ja tässä he ovatkin. Maailman parhaat!Jälkiruokaa meillä ei virallisesti ollut vaan pääruoan jälkeen vuorossa oli kakkukahvit. Mansikkakermakakku oli mieheni ehdoton toive, johon mä lopulta taivuin, vaikka olinkin ajatellut itse aluksi jotain vähän toisenlaista.Jossain vaiheessa iltaa aukesi myös baari, jossa tarjoiltiin viinien, limsojen, oluiden yms juomien lisäksi myös muutamia drinkkejä."Baarissa" oli aluksi yksi tarjoilijoista, kunnes eräs P:n ystävistä valtasi sen itselleen ja hauskuttikin meitä erikoisilla drinkintekotyyleillään koko illan ja yön.Lopulta vuorossa oli häävalssi... paitsi että......ei ollutkaan.

Olimme sopineet bändin kanssa, että ennen häävalssia tulee yksi yllätysnumero, josta ei tiennyt minun, bändin ja siskoni lisäksi kukaan. Bändi soitti muutaman tahdin valssia, jonka he kuitenkin lopettivat nopeaan, mä kiiruhdin mikkiin ja alkoi "mun show". J. Karjalaisen Sekaisin Maria Lundin esittämänä on yksi mun suosikkibiiseistä ja sen mä sitten lauloin miehelleni.Ja lopulta pääsimme sitten ihan sen virallisenkin valssin pariin.Minä ja iskä. ♥Bändinä meillä oli Elina Arlinin bändi, saksofonisti saatiin pyytämällä vielä mukaan! Bändi on ihan mielettömän hyvä ja Elinan ääni valloittava! Elinan välispiikit on musta myös tosi kivoja, sellaisia lämpimiä ja persoonallisia. Kaikki bändin kanssa meni juuri niin kuin sovittiin ja useampi vieraista tuli myöhemmin kehumaan bändiä meille, joten voin kyllä suositella vilpittömästi tätä poppoota!

Tässä minä ja lankoni ja meille legendaarinen Kirkan Hengaillaan. ;)Kimpun sai eräs ystäväni.Kimpunheiton jälkeen valokuvaajamme lähti, joten loppuillasta minulla ei ole juuri kuvia mikä on ehkä ihan hyväkin. :)

Yksi syy valita juhlapaikaksemme Unioninkadun juhlahuoneisto oli se, että siellä on kellarissa omat saunatilat, jotka voi vuokrata erikseen. Puolilta öin siirryimmekin siis alakertaan, jossa oli meksikolaista musiikkia, ruokaa, saunomista, uimista ja tanssia. Tämä oli musta vaan niin kiva systeemi. Että ei siis tarvitse juhlatunnelman ollessa korkealla lähteä jonottelemaan johonkin ravintolaan tai ties minne. Osa vieraista kun päätyy kuitenkin aina siinä vaiheessa siihen, että lähtevätkin kotiin. Nyt niin ei käynyt vaan alakerran jatkoilla oli mm. juhlien iäkkäin vieras, eli P:n mummu. :)

Kahden maissa P:n eräs ystävä tuli ilmoittamaan, että hänen meille tilaamansa taksi odottaa jo ja oli meidän aika jättää juhlat taaksemme.

Hääpäivän jälkeen mielessäni olivat vain nämä sanat: kiitollinen, siunattu, onnellinen."Vad finns mera att önska
när vi har varann,
din hand emot min kind,
din lena kind.
Det är allt jag begär,
det är allt jag vill ha -
vad finns mera att önska?"

- Stormskärs Maja

33 kommenttia:

 1. <3<3<3

  Syffe kuunteli biisiä ensin mun sylissä ja sanoi, että tämä on kaunis laulu.: ) Sitten pisti tanssiksi. Ja kyllä oli itsellä kirkossa pidättelemistä trion soittaessa tätä. Niin mahtipontinen ja upea kappale.

  Teidän häät olivat parhaat.<3 Kaikki vaan oli niin kaunista, tunnelmallista ja herkkää. Ja mikä tärkeintä, siitä alkoi teidän taival avioparina, ihanaa että pääsimme sitä kanssanne juhlistamaan.

  VastaaPoista
 2. Täällä tippa silmässä luin ihanaa postaustasi! Olet kyllä ollut upea morsian, ja kampaus, puku, kimppu - ihan kaikki niin hyvällä maulla toteutettu. Ja tästähän se loppuelämä sitten alkaa, ja liitto sen kun paranee ajan kanssa! Onnea ja siunausta teille!

  VastaaPoista
 3. Mä aloin itkeä, kun luin tätä. Tunnelman koskettavuuden vaan aisti tänne asti. Kirjoitustyylisi, kertoo varmasti sinusta. Ystävällinen, tyylikäs, arvokas, mutta ei ylenkatsova. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuutta! Kuulosti aivan satumaiselta, kaikki.

  VastaaPoista
 5. Itku tuli tätä lukiessa, vaikken teitä edes tunne. Ihanat häät <3 Onnea teille!

  T.satunnainen lukija

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana postaus, tuli niin omat häät mieleen ja se ihana fiilis!! <3 Onnea <3

  VastaaPoista
 7. Ihan tuli tippa silmästä <3 Aivan mielettömän ihanaa! Ihan kaikki! Onnea vielä <3333

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanat häät <3 Häissä oli varmasti myös vierailla hauskaa! Ja kampaus ja pukusi ovat vaan niin upeat :) Kiitos, oli kiva lukea.

  VastaaPoista
 9. Ihanaa oli päästä tunnelmiin mukaan ikimuistoiseen päiväänne! Minä löysin tänne jo jokin aika sitten, ja meilenkiinnolla olen lukenut vanhoja postauksia. Niistä opin, että sinulla on pieni jalka, joten ajattelin vinkata kenkäsuunnittelijaa Chie Mihara, jonka mallistosta löytyy aikuisten kenkiä myös pieni kokoisina. Nettipuoti toimii mainiosta.

  VastaaPoista
 10. Iiiihh <3 <3 Se sun Sekaisin-veto oli ehkä parasta ikinä! Niin ihana! Ja kyllä, se vieraiden esittely-lehdykkä oli tosi kiva yksityiskohta :)

  Ja Bentley <3

  VastaaPoista
 11. Ääk voi Alma, ihana postaus <3 ja uskomattoman ihania kuvia! Teillä on ollu pelottavan samannäköiset häät kuin meillä, ja vielä lähes samana viikonloppuna :D olet todellakin siunattu tuollaisten lähimmäisten ja perheen ympäröimänä, ja siitä todellakin saa hehkuttaa :))

  T. Nykyään Rouva Pariisista ;)

  Ps . Ihan mahtava tuo sun uusi kuvaus tuolla oikeassa yläkulmassa :DD

  VastaaPoista
 12. Pakko yhtyä edellisiin, kyyneleitä täälläkin pidäteltiin tätä lukiessa <3 päivä kuulostaa aivan ihanalta ja sitä se varmasti olikin!

  VastaaPoista
 13. Miten ihania tunnelmia palasi mieleen kuvien myötä. Haluaisin nähdä ne 3000 tai ainakin ne 250 kuvaa.


  Ava

  VastaaPoista
 14. Byäää, mäkin kyynelehdin täällä. Tänään on mun ja mieheni 7. hääpäivä ja olin jo valmiiksi tippa linssissä. Ja sitten vauvan nukahdettua päiväunille, ajan kuluksi vilkaisin sun blogia ja ah, mikä postaus!

  Avioliitto on ihanaa. Kaikella subjektiivisuudella sanottuna. Se on parasta mitä mulle on koskaan tapahtunut.

  Ja niin se taitaa olla sullekin.

  Ja teidän häät vaikutti ikimuistoisilta. Sun kampaus ja puku myös upeita. Jos yhdellä sanalla pitäisi kuvata, niin "elegantti" tulisi ekana mieleen.

  Vielä kerran onnea! :)

  VastaaPoista
 15. Jee, vihdoin! Tosin onneksi olin jo saanut vähän esimakua teidän häistä. Koko päivä vaikutti upealta!

  VastaaPoista
 16. Oli ihana muistella häitänne tämän kivan postauksen avulla. Olen niin iloinen kun sain olla mukana siinä tunnelmassa!

  VastaaPoista
 17. Oi miten ihanat häät, pääsisipä itsekin tällaisiin. :) Todella hienoja valokuvia ja olet ollut kyllä upea morsian! :)

  VastaaPoista
 18. Kaunista luettavaa ja katseltavaa.
  Omista häistä minulle jäi erityisen mieluisat muistot (kuvien kera). Omasta mielestäni ne olivat parhaimmat häät, joissa olen ollut mukana. Ja itse asiassa, olen kuullut saman kommentin monelta, monelta häävieraalta. En muuten ole yhtään puolueellinen :-)

  Onnea vielä kerran!

  T. I May Say

  VastaaPoista
 19. Alma, aivan ihana kirjoitus!! Kiitos että jaoit palasia teidän tärkeästä päivästä kanssamme, fiilikset voi kyllä aistia tekstistä ja kuvista niin ihanasti!<3 Vielä kerran onnea!

  VastaaPoista
 20. Täälläkin, teitä tuntemattomalla, silmät täynnä kyyneliä:)
  Erityisesti kosketti nuo juhlavat kohdat, ehtoollisen vietto, tärkeiden ihmisten puheet ja esitykset ja se, miten kauniisti siirsitte huomion myös vieraisiin. Ihailen tyyliäsi, mutta varsinkin asennettasi.

  VastaaPoista
 21. Kaitaliina,
  voi Suhveli, kun hänellä on hyvä maku.<3 Joo, mä onneksi kuuntelin tätä biisiä niin sikana ennen häitä, jotta olisi välttynyt kaikista suurimmilta tunnemyrskyiltä...:)
  Mullekin jäi kyllä meidän häistä niin ihanat ja kauniit muistot, ja niitä voi nyt sit mm. näiden kuvien välityksellä vielä fiilistellä. Sen kyllä allekirjoitan, että päivä kuluu ihan liian nopeaan. Musta hääpäivä voisi kestää 48h?!

  Marjukka,
  kiitos aivan ihanasta kommentistasi.<3 Niin, tämähän on vasta meidän "virallisen" yhteiselämän alku - kutkuttavaa odottaa mitä kaikkea se tuokaan tullessaan.

  Anonyymi,
  voi apua, niin kivasti kirjoitit, kiitos.<3

  AnnaRiikka,
  kiitos, koko viikonloppu oli kyllä niin unelma. Hih.

  Satunnainen lukija,
  hihii, te ootte aivan ihania lukijoita kun näin myötäelätte.<3 Kiitos paljon!

  Jessica,
  kiitos! Teidän häät näytti myös aivan fantastisilta!! Taisin lukea postauksesi kännykällä ja silloin harmillisesti kommentointi aina jää - mutta sydämellisesti onnea ja iloa, olit tyrmäävän kaunis morsian.

  Äitix5,
  kiitos paljon sinullekin, oli kyllä mitä mahtavin päivä - ja koko viikonloppu!

  Päivi,
  kiitos. Toivottavasti oli, ja ainakin niin moni on väittänyt.:) Olin kyllä itsekin tosi tyytyväinen pukuun nyt tietty, mutta myös kampaukseeni.

  Geranium,
  kiitos kommentistasi! Ja mukavaa, että olet löytänyt tänne. Ooh, tuosta suunnittelijasta en ole kuullutkaan. Pitääpä käydä katsomassa ja pistää korvan taakse!

  Ulla,
  <3. Kiitos sinulle vielä mitä kauneimmista lauluista.<3<3 Olin ja olen niiin ylpeä teistä!

  Pariisin Rouva,
  ONNEA onnea!!! Tervetuloa rouvakerhoon.:) Ooh, vaikuttaa siis siltä että teidän häät on myös olleet tosi kivat ja onnistuneet.<3 Juhlitteko Ranskassa vai Suomessa? Olen samaa mieltä, olen siunattu mitä hienoimmilla lähimmäisillä.<3 Hihii, joo, kun en keksinyt siihen oikein mitään järkevää, niin laitoin sitten muutaman tärkeän faktan...;)

  Heini,
  oli kyllä tosi ihanaa ja näin jälkikäteen sitä päivää ja viikonloppua pääsee onneksi fiilistelemään koska tahansa.<3

  Ava,
  <3. Sitä saa mitä tilaa.:)

  Anonyymi,
  onneksi olkoon näin myöhässä vuosipäivän johdosta.<3 Sanoit kauniisti tuon, että avioliitto on parasta mitä sulle on koskaan tapahtunut. Ja niin se varmasti onkin: on mahtavaa, kun on voinut löytää itselleen sopivan, ihanan ihmisen, jonka kanssa jakaa nykyhetki ja tulevaisuus. Toki tähän ei tarvita välttämättä avioliittoa, mutta minulle se on myös ihan hirmu arvokas ja tärkeä asia. On ihanaa olla naimisissa!

  VastaaPoista
 22. Karkkis,
  kiitos paljon.<3 Oli kyllä mitä mahtavin päivä, ihan herkistyy aina, kun sitä ajatteleekin.

  Paavalinkukka,
  kiitos paljon! Ja ilo oli täysin puolellamme!:)

  Mari,
  kiitos! Voi että, kun mäkin haluaisin häihin ja pahoin pelkään, että seuraavat on tiedossa vasta ensi kesänä! O-oooou, ei malttais odottaa!

  I May Say,
  kiitos! Voi että, teidän häänne ovat siis ollet aivan ikimuistoiset! On niin ihana kuulal vierailta tuollaista palautetta.<3

  lili,
  kiitos ihana lili.<3 Oli vaan niin paras päivä tuo hääpäivämme, että voisin kyllä maksaa sievoisen summan, jotta voisin kokea sen viellä uudelleen. Aikakoneen keksijä, ota yhteyttä!

  Anonyymi,
  voi että, kiitos niin ihanasta kommentistasi. Tulin niin hyvälle mielelle ja iloiseksi siitä, että jos voin välittää tällaista kuvaa itsestäni blogini kautta.<3 Kiitos, että jätit viestiä.

  VastaaPoista
 23. Oiiiiih! <3 Niin kauniit ja tyylikkäät häät ja tunnelmat välittyvät kuvista. <3 Ihana postaus, onnea vielä! <3

  VastaaPoista
 24. Onnea näin myöhässä Alma, aivan ihanalta kuulostaa päivänne ja niin kauniisti kirjoitit!

  t: Karla
  http://kaikkimitahalusin.indiedays.com/

  VastaaPoista
 25. Katri,
  kiitos paljon! Oli kyllä mitä mahtavin päivä, tai siis koko viikonloppu, ja tietty häämatka vielä siihen peräänkin.<3

  Karla,
  kiitos Karla!! Oli kyllä aivan ihana päivä, onneksi sain fiiliksiä välitettyä postauksessani siis.:)

  VastaaPoista
 26. Pitkästäaikaa löysin blogiisi, voi kuinka ihana hääraportti! mulle tuli ihan kylmät väreet monessa kohtaa kun pystyin kuvittelemaan niin elävästi. ihanaa. miten voikaan tulla näin onnelliseksi ihan tuntemattoman häistä! <3

  Elina Arlin on kyllä huippulahjakas, hän oli aikanaan mun kuorokaveri ja muistan jo silloin kuinka hän veti aina soolo-osuudet. :) valovoimainen ja upea laulajatar, todellakin!

  VastaaPoista
 27. Linda,
  jee, kiva kun löysit taas tänne.:) Ja vähänkö hienoa, että pystyt eläytymään näin hyvin tekstin välityksellä, ihanaa.<3 Elina on vaan niin huippu ja laulamisen lisäksi tykkään hänen lämminhenkisistä välispiikeistä, hymystä ja hyvästä meiningistä!

  VastaaPoista
 28. Ihanat häät ja erityisesti pukusi on aivan lumoava! Tiedätkö mikä Avenue Diagonalin malli on kyseessä? Vastaavanlaista pukua kun olen hakemassa itsekin. :)

  VastaaPoista
 29. Leena,
  kiitos paljon.<3 Puvustani löytyykin tarkempaa infoa täältä: http://alma-alma-alma.blogspot.fi/2014/08/myydaan-haapuku.html

  VastaaPoista
 30. Ihanaa että oot linkannut näitä suosikkeja! Tää postaus on joko unohtunut (luultavasti niin) tai aikanaan mennyt multa ohi ja oli niin ihanaa ja liikuttavaa päästä lukemaan teidän hääpäivästä! Upea mekko ja kimppu ja kampaus ja kaikki muukin <3 varmasti hieno alku elämänmittaiselle taipaleelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei hienoa, että nyt "löysit" tämän postauksen. Ja kiitos kauniista sanoistasi!<3 Ja itse asiassa tää vähän oli mun idiskin, että näiden muutamien vanhojen postausten pariin tulisi vielä palattua, siis minunkin.

   Poista
 31. Hei! Ihanat häät! Mistä olet vuokrannut/saanut tuon hääauton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.:) Minustakin juhlapäivä oli ihan paras!
   Auto on sukulaisen ja sitä kautta saatu häihimme.

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.