Ja sitten hän saisi vielä toisenkin

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Meidän kihlauksestamme tulee marraskuussa kuluneeksi yksi vuosi. Koko kihlautuminenhan tuli minulle aivan täytenä yllätyksenä, ja edelleen, kun mietin kaikkea sitä panostusta, jota P tähän laittoi, alan melkein itkeä. Tai nauraa. Milloin mitäkin.

Kihlautuminen matkoineen ja kaikkine pienine yllätyksineen oli hienointa mitä olisin koskaan voinut kuvitella. Se tulee jäämään loppuiäksi mieleeni.

Emme olleet koskaan puhuneet mitään sormuksista. Tai muutenkaan koruista. En uskonut, että P:llä olisi ollut mitään selvää mielikuvaa siitä, mistä minä tykkään. Mutta niin sitä vaan voi olla ihminen väärässä. Tai sitten meillä P:n kanssa on vaan täysin samanlainen maku.

P oli viime kesän lopulla mittaillut korulaatikossani käyttämiäni sormuksia, surffaillut netissä, konsultoinut, vertaillut ja miettinyt. Minua kosittiin siis sormuksella. Sormuksella, joka on täydellinen.

Se on valkokultaa, se on siro, siinä on iso timantti. En keksi mitä muuta olisin enää voinut edes toivoa. Hihii. :)

Sormukseni on lontoolaisesta 77 Diamonds -liikkeestä. Pidän erityisesti tästä delicacy-mallista, jossa sormus kapenee timanttia kohti ja näin ollen vielä ikään kuin nostaa timantin esiin. Timantti on pyöreä ja se lepää neljän pienen kynnen muodostamassa kruunussa.
Pikku hiljaa olen alkanut miettiä vihkisormusta. Kihlasormukseni on (muistaakseni) 1,5mm leveä, joten vihkisormuskin saisi olla kohtalaisen kapea. Siihen sopisi mielestäni riviin pieniä timantteja tähän tyyliin:Timanttien ei kuitenkaan tulisi kiertää koko sormusta, kämmenpuolella ne ovat vain haittana ja vaurioituvatkin ehkä? (Vai voiko timantit edes vaurioitua?)
Kihlasormukseni on mielestäni varsin moderni, joten vihkisormus voisi myös olla hieman romanttisempi.
Vihkisormusta en kyllä uskalla tilata mistään, se on pakko päästä näkemään livenä ja testaamaan miten se istuu ja sopii kihlasormukseni kanssa.Minulle tuli juuri ilmoitus, että pukuni on saapunut ja olen vielä tällä viikolla pääsemässä sitä kokeilemaan. Sormuskierrosta voisikin miettiä samalle päivälle. ♥

39 kommenttia:

 1. Lisätään koruliikkeet to do - listaan OC:ssä. :) Esimerkiksi Cartierillä on ihan kivoja... ;)

  VastaaPoista
 2. Häämietinnät ovat niitä parhaita mietintöjä :). Meidän häistä on jo reilu 5 vuotta ja edelleen kaipaan siitä hääsuunnittelua.

  Itselläni on hyvin samantyylinen Tiffanyn kihlasormus yhdellä timantilla (http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/2012/12/sormus-ja-joulu.html)ja juuri tuollaista timanttirenkulaa kävin sen seuraksi testailemassa. Ne näytti todella hyvältä yhdessä vaikka omiin nakkisormiini kaksi sormusta kerralla olikin liikaa.

  VastaaPoista
 3. Mulle on nää hääjutut aiheuttaneet viime aikoina ihan liikaa stressiä ja huonosti nukuttuja öitä. :( Välillä tuntuu, että tekisi mieli vaan ottaa ja "karata" naimisiin, mutta sitten hyvin nukutun yön jälkeen taas katsoo asioita vähän pirteemmin ja ajattelee, että ihan kivaa kun on juhlat (vaikkei meille mitään megahäitä ole tulossakaan). :)

  Mutta siis asiaan: sormuksia jaksan kaikesta muusta stressistä huolimatta katsella ihan loputtomiin! :D

  Täällä on ihan samanlaisia suunnitelmia vihkisormuksen suhteen, että ohut timanttirivinen vihki olisi kaunein. Aluksi mietin, että haluaisin tän oman kihlani seuraksi vain tavallisen, kivettömän platinasormuksen, joka miehelläni on, mutta viime aikoina olen tullut siihen lopputulokseen, että otan mielummin kuitenkin vähän lisää timantteja. :D Meidän kihlat on Tiffanylta ja koitetaan löytää vihkisormukseni joulukuun Lontoon reissulta, mullakin kun kihlan kivi vaatii sen, että vihkisormusta ei oikein voi tilata sovittamatta.

  Ekalle anonyymille voin vinkata, että ainakin San Franciscon Cartierilla oli todella ystävällinen palvelu! ;)

  VastaaPoista
 4. Minutkin yllätettiin taannoin sormuksella. Muistan vieläkin sen järkytyksen :)

  Meillä on molemmilla samanlaiset, Lumoavan rinkulat ( http://www.lumoava.fi/img/briljantti_big.jpg )

  Kun puoliso on Savosta niin halusi myös sen vuoksi savolaisen koruvalmistajan. Lumoavalla on tosi kauniita muitakin koruja, niitä onkin kertynyt (jostain syystä aika paljon.. :))

  heippa!
  t. K

  VastaaPoista
 5. Kihlasormuksesi on todella kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. Moi! Itselläni on kovin tuon ekan allianssin näköinen 9kivinen sormus tillanderilta. En edes kaipaa allianssia, kun koko etupuoli on täynnä kiviä. Uskon, että se on huomattavasti mukavampi, kuin allianssi.

  VastaaPoista
 7. Ah, timanttijuttuja, jeeeee! <3

  Tuollainen allianssin ja solitairen yhdistelmä on kyllä mitä klassisin ja upein. Ja jos et nyt jo ole tehnyt sitä, niin sitten sen toisenkin sormuksen saatuasi kannattaa alkaa hengailemaan mahdollisimman paljon halogeenilamppujen alla. Kimaltelee kivasti. :D

  Mulla on vihkisormuksena täysallianssi, halusin ehdottomasti sellaisen, koska se symboliikka on musta niin ihana. Ei ne timantit miksikään mene. :) Mutta nää on makuasioita, puoliallianssi on myös hieno. Sovittelemalla sen sitten huomaa. Ota sitten kamera mukaan, kun lähdet sovittelemaan, toivoo Harakka.

  VastaaPoista
 8. Tosi kauniin sormuksen miehesi osannut valita sinulle :)
  Sen kylla olen huomannut, etta monet naiset yllattyvat taysin siita miten miehillakin on silmaa jopa koruvalinnoissa ;)

  Oma miehenikin kosi yllatyksena ja sormuskin oli ostettu. Aika paljon samantapainen sormus, kapea valokultainen runko jossa 0,4 karaatin princess timantti eli siis nelionmuotoinen. Toisaalta en yllattynyt tippaakaan, etta mies osasi ilman mitaan ohjeistusta ostaa niin ihanan koska onhan hanella niin hyva maku muutenkin :) <3

  Mietin, etta mun mielesta toi sun kihla ei oo kauhean moderni vaan enemmankin klassinen ja juuri tuollainen rivitimanttisormus olisi siihen sopiva hyvin klassinen ja ajaton vihkisormukseksi. Itsellani on myos rivtimanttisormus vihkina, jossa kiertaa timantit koko sormuksen lapi. Ei niiden timanttien pitaisi sen helpommin vaurioitua vaikka niita loytyy kammenpuolelta, joskus hiukan pelottaa etta raapaisen niilla vauvaani vaipanvaihdoissa ym mutta en ainakaan viela ole ketaan vahingoittanut :D

  Ainoa miinus tuollaisesta timanttisormuksesta missa on timantteja koko sormuksen ympari etta et voi kaivertaa mitaan vihkisormuksen sisaan. Me laitettiin sitten kahdet paivamaarat mun kihlasormukseen :)

  VastaaPoista
 9. Suosittelisin sormusta, jossa timantteja on koko sormuksessa. Kokemuksesta voin sanoa, jos timantit ovat vain osassa sormusta, ne varmasti ovat aina kämmmenpuolella. Joten säästyy ainaiselta sormuksen pyörittelyltä, kun ottaa timantteja koko sormukseen. Onhan se tietenkin vähän kalliimpaa...

  VastaaPoista
 10. Luin yllätysmatka/kosintamatka -postauksen vielä uudelleen ja se sai mussa vain huokailuja aikaan :) Ihanaa, että miehesi oli järjestänyt kaiken sen täysin tietämättäsi, itse kun olen sitä mieltä, ettei oma mieheni ikimaailmassa keksisi mitään tuollaista... vaikka ihana mies onkin ;)

  Itse haaveilen (nimenomaan HAAVEILEN) Cartierin sormuksesta, sellainen olisi jo valmiiksi valittukin, mutta hinnan puolesta tosiaan haaveeksi taitaa jäädä.

  -H

  VastaaPoista
 11. caisanni tekee aivan ihania sormuksia, kannattaa käydä heidän sivustoillaan. Liike sijaitsee vanhassa Raumassa.
  nim.Kokemusta on

  VastaaPoista
 12. Tuo teidän kihlaantuminen on kyllä kaunein tarina, jonka olen kuullut. Herkistää täälläkin päässä.

  Onnea sormuskaupoille, noin kauniin sormuksen rinnalle löytyy varmasti sopiva kaveri.

  VastaaPoista
 13. Mun vihkisormuksessa on timantteja vain "etupuolella". Näin jälkikäteen ajateltuna parempi olisi sellainen, jossa timantit ovat koko kehällä. Tämä sikisi, että sormus pyörii sormessa ja isoimman osan päivää kivet ovat joka tapauksessa kämmenpuolella tai jossain sivulla. oma sormus on kuitenkin se rakkain, enkä tätä mihinkään enää vaihtaisi, mutta tässä yksi käytännön näkökulma sinun valintaasi :)

  VastaaPoista
 14. Voisin ottaa minkä tahansa noista ihanista sormuksista, mutta ilman kihlausta/avioliittoa, kiitos. Heh... :D

  Tiina

  VastaaPoista
 15. Hitto ku tulee roska silmään aina sun hääjuttuja lukiessa <3 ;) Olen ihan samoilla linjoilla, tuollainen yksinkertainen sormus sopisi hyvin pariksi :) Olin viime tammikuussa häämessuilla assaamassa HeyLookia ja siellä soviteltiin sormuksia :D Siellä oli kaikki mahdolliset sormuskauppiaat ja kaikilla oli vähintään -30 % normihinnoista, niin jos sen kanssa ei ole hengen hätä niin voi säästää aika paljon jos ostaa sen sieltä :)

  VastaaPoista
 16. Hei Alma! minulla on Sanbergin sormus isolla keskitimantilla, vierellä molemmin puolin 3 pientä timanttia....hyvin klassinen. Kaveriksi teetin Tillanderilla 14 timantin (kapea, pienet timantit) rivisormuksen, sillä häämme ovat -14. Molemmat ovat laadukkaita suomalaisia, joten halusin panostaa niihin. Molemmat valitsin itse.
  Allianssissa (jossa timantit kiertää ympäri) ei ole mahdollisuutta muuttaa kokoa myöhemmin jos tarvis ja kaiverrusta on vaikea saada mukaan. Tässä syyt miksi itse päädyin rivisormukseen, jonka timantit menevät sivuilta sen verran yli että näyttävät jatkuvan ympäri.

  VastaaPoista
 17. Mun vihkisormus on hyvin samanlainen, mitä sun kihlasormus. Joudun kääntämään sitä jatkuvasti. Kihlasormusta en käytä, tai no joskus. En kuitenkaan samaan aikaan. Sormuksettomia päiviäkin on luvattoman paljon... jostain syystä yhteinen sukunimi symboloi mulle avioliittoa sormusta enemmän. Tiedän, että edustan tässä vähemmistöä.

  VastaaPoista
 18. Minäkin kävin vielä fiilistelemässä noita viimevuotisia onnenhetkiä... :) Kauniita nuo rivisormukset, itse olen ihastellut myös rivejä, joissa on mukana värikkäitäkin timantteja. Tunnustan, tulee aina selailtua korukuvastot läpi ja haaveiltua, millaisen haluaisin, vaikkei kosinnasta ole tietoakaan! :D

  VastaaPoista
 19. Hih, meillä taitaa olla häät ihan samoihin aikoihin! :)

  Me ostimme aikoinamme keltakultaiset kihlat Ranskasta, ja nyt ongelmana onkin löytää sopiva keltakultainen vihkisormus. Ongelmana nimittäin on väri! Ranskalainen kulta on niin paljon keltaisempaa, ikään kuin sameaa. Kun taas suomalainen on paljon kirkkaampaa. Täytyynee kai lähteä Ranskaan vihkisormusostoksille, (harrrrrmi), vaikka juuri sieltä lopullisesti kotiuduinkin... ;) Valkokullassa tuota ongelmaa ei kai ole?

  Ex-tyttö Pariisista, nykyään Espoosta

  VastaaPoista
 20. Ai että on ihania, huoh! Timantteja ei voi kuin rakastaa :)

  LadyBlue is in the House

  VastaaPoista
 21. Minun kihlasormukseni on varsin samantapainen ja pidän siitä hurjasti! Vihkisormukseksi olen miettinyt myöskin rivisormusta, saa nähdä muuttuuko mieli vielä. ;) Ja kyllä, timantit voi vaurioitua käytössä jos ne ottavat tosi kovasti osumaa. Mutta en ole kyllä kuullut, että rivisormuksessa kovin usein sellaista ongelmaa olisi ollut. :) Ihania hääjuttuja, näitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
 22. Itse otin timantit vain toiselle puolelle ja juotatin sormukset yhteen. Näin ei tarvitse koko ajan korjailla eri suuntiin pyöriviä sormuksia. Luonnollisesti vähemmän timantteja sisältävä sormus on myös edullisempi :) Suosittelen sormusten juottamista.

  VastaaPoista
 23. Omassa sormuksessani on vain toisella puolella timantit. Sormusten pyörimis-ongelma ratkaistiin juottamalla sormukset yhteen. Suosittelen! Nyt ei tarvitse oikoa kuin "yhtä" sormusta. Luonnollisesti vähemmän timantteja sisältävä sormus tuli myös edullisemmaksi.

  VastaaPoista
 24. Itse sain myös yllätyksenä mitä kauneimman timanttikihlan tuliaisina Japanin työmatkalta. En tiedä saako näitä ostettua mistään, mutta on kuvailemasi kaltainen sormus 10 rivissä olevalla timantilla. Www.icharoi.jp ja eternity sarjan Mastic. Todella siro ja kaunis platinasormus!

  VastaaPoista
 25. OC-mum,
  oh, yes! Let´s do so!!!! Can´t wait.<3<3<3<3<3<3 Cartier.<3 Harmi vaan, ku

  Saija,
  I agree.:) On niin ihanaa kun voi rauhassa miettiä kaikkia isoja ja pieniä juttuja. Ehkä jopa eniten odotan sitä, kun saa alkaa miettiä kutsuja, pöytäkattausta jne. Mulla on tosi lyhyet sormet ja pieni käsi (koko 5,5), joten sormusten pitää olla siroja. Kihlasormukseni on 1,5mm levyinen.:)

  Kersti,
  voi Kersti! Älä stressaa.:( Teille tulee mitä ihanimmat juhlat, olen 100% varma siitä! Mulla ainakin tuli sitten helpottunut olo, kun saimma nuo "must"-jutut varattua (paikka, kirkko, bändi, valokuvaaja). Muut ehtii sitten myöhemminkin! Yritä miettiä, että ne on teidän juhlat, sä teet niistä juuri sellaiset kuin itse haluat. Panostat niihin juttuihin mitkä susta tuntuu hyvältä.
  Mä uskon, et sit kun saatte (vai ootteko jo saaneet) noi suuret linjat sovittua ja varattua, stressi helpottaa! Ja sähköpostilla on niin helppoo ja nopeeta pyytä tarjouspyyntöjä, et äkkiäkös se on tehty.:) Onks teidän häät muuten Suomessa? Joooo! Ehdottomasti lisää timantteja!:) Kihlasormus saa musta jatkossakin olla se "pääsormus", mutta rivitimanttisormus toisi vähän lisähohtoa ja jopa ehkä tietyllä tavalla korostaisi kihlasormusta.
  Tuo eka anonyymi on se ystävä, jonka luokse lähdetään Jenkkilään ihan just. Hihii! Cartierilla siis pitää päästä käymään.:)

  koo,
  oo, Luomoavan korut on ihania.<3 En tiennytkään, et lumoava on Savosta?! Tai no, suunnittelijat nyt on vaikka mistä, mutta siis ilmeisesti korut tehdään sitten Savossa?! Joo, mä ostin mm. siskolle viime joululahjaksi yhdet Lumoavan korvikset lahjaksi ja ystävälle sitten taas synttärilahjaksi. Musta ne on niiin kauniita koruja, ja ihania tarinoita niiden takana.

  Anu,
  kiitos, olen täysin samaa mieltä.<3

  Anonyymi,
  mä en oo tosiaan vielä juurikan tätä vihkisormusasiaa miettinyt. Netissä oon katsellut ja kerran oon käynyt yhdessä kivassa liikkessä katsomassa. Tillander voisi olla seuraava. Välttämättä en edes löydä valmiina sopivaa sormusta, onneksi voi aina teettää.:)

  Norppa,
  no mutta hei koruharakka.:) Oooh, halogeenilamput! En ole vielä hokannut tuota! Mahtavaa. Missäköhän olisi mahdollisimman paljon sellaisia?! Varmaan leikkaussalissa kyllä, mut damn it ku siellä ei voi pitää sormuksia ja sit on vielä aina jotkut typerät tumput käsissä... Phiuh.:) Täysallianssi on kyl niin kaunis, mut mikä se symboliikka siinä on? "Loppumaton rakaus"?
  Mut eikö mene? Eiks ne muka kulu? Tartu aina kiinni johonkin?? Nimim. nainen, joka treenaa aina salillakin sormus sormessa...

  marie,
  kiitos! Olen ihan samaa mieltä.:) Ja joo, mun miehellä on kyllä silmää vähän kaikelle tällaiselle. Häneltä saa aika usein hyviä kommentteja myös vaate- tai kodin sisustushankintoihin. Ei ehkä ihan tavallinen mies.<3 Ja siis mites voisikaan, kun hänelläkin on tosiaan muutenkin niin hyvä maku. Hihii. Niin joo ehkä se tosiaan on klassinen. Mut ei kuitenkaan kovin "romanttinen", vaan jotenkin mun mielestä kuitenkin aika moderni?!
  Kyselinkin edellä jo Norpalta, mut eiks ne kivet sitten kulu, naarmutu, tummu, tartu aina johonkin kiinni jne?! Ooh, mua ei kaiverrus kyllä haittaa. P:n sormuksessahan lukee mun nimi väärin, vaikka ne Briteissä tarkisti asian kahteen kertaan. Aluksi meinattiin vaatia asian korjausta, mut sitten päätettiin, et se on vaan hauska muisto meidän sormusten alkuperästä.

  Anomyymi,
  voi toi on kyllä niin totta! Olisi tosi ärsyttävää saada olla koko ajan käännellä molempi sormuksia koko ajan... Mites sitten se juottaminen? Tai sitten vaan ottaa tarpeeksi jämäkän koon.:)

  VastaaPoista
 26. H,
  kiitos ihanasta kommentistasi. Kun mäkin saan niitä huokailuja ja kyyneleitä silmiin aina, kun ajattelen tuota matkaa. Se on vaan jotain niin uskomattoman ihanaa ja tuntuu ihan hassulta, et tuollainen juttu on järkätty vain mulle.<3 Mut tosiaan, jokainen tavallaan. Ihania ne miehet on vaikkei kihlamatkaa järkkääkään. Lopulta se on kuitenkin sitten se arki ja ne pienet jutut, kun pitkällä tähtäimellä merkkaa, eikö niin?:) Oooo, mistä sormuksest haaveilet? Laita linkkiä! Onkohan ne Jenkeissä halvempia?:)
  Mä oon aatellut, et tää kihlasormus saisi jäädä siksi tähdeksi ja vihkisormus voisi olla jotain vähän "vaatimattomampaa", mutta mutta... Cartier on aina Cartier. Hihii!:)

  Anonyymi,
  pitääkin mennä kurkkimaan. Kiitos vinkistä.

  Anna,
  kiitos, ihanaa mukanaelämistä.<3 Mä tosiaan edelleen aika ajoin käyn läpi tuon reissun ja aina vaan herkistyn. Ja eiköhän tosiaan kaunis vihkisormus löydy myös. Ihanaa päästä nyt itsekin sormusliikkeisiin pyörimään, vaikka tämä kihlaus täydellinen tällaisena olikin.

  Elina,
  mukava kuulla! Yleensä kun tuntuu, että ihmiset aina kehuvat/suosittelevat sitä vaihtoehtoa ja ratkaisua, johon ovat itse päätyneet! Voisitko sinä juottaa sormuksia yhteen? Onnistuisiko se ja auttaisikohan? Vai onko sormuksesi liian iso? Koska musta tuntuu, että tämä mun timantti on kuitenkin oikealla puolella?! Mutta joo, pitää nyt oikein miettiä ja perehtyä tähän asiaan!

  Tiina,
  niin mäkin voisin ottaa! Tai vaikka kaikki.:)

  Ulla,
  hihii, joo, ja mulle tulee roska silmään sitten hääohjelmaa ajatellessa.<3 Hei kiitos, ihan loistava idis! Kaverit on hankkineet vaikka mitä häämessuilta, mm. hääpuvun. Ja mä oon kerran jopa ollut siellä kaason roolissa ja muistan hyvin ne alennukset, mut ei vaan yhtään tullut mieleen!!! Sormuksen teettämisessä ei mene kauheasti aikaa, muutama viikko korkeintaan. Joten todellakin säästän sen tammikuulle. Silloin on viimeinen kaasoistakin saatu jo takaisin koto-Suomeen.<3 Jollei sitten Jenkki-reissulla Cartier vie sydäntä...buahahahaa.:)

  Bella,
  mä oon vähän kanssa miettinyt tuota teettämistä. Kävin nimittäin tällä viikolla yhdessä kivassa liikkeessä testailemassa rivisormuksia ja huomasin miten pienestä se on kiinni, että sopiiko sormus kihlani kanssa vai ei. Sormus ei mm. saa olla kovin korkea, jotta se mahtuu tuon timantin viereen. Tillanderille pitää kyllä päästä, tykkään heistä niin. Voisitko kiltti laitta lisäinfoa sormuksestasi minulle maililla!

  Anonyymi,
  mä en tiedä onko sormukseni sitten niin sopivan kokoinen, mutta mä en joudu kääntämään sit koskaan. Tai muistan korkeintaa muutaman kerran ja silloinkin on ollut tosi kylmä ja sormet kapeina. Mä kyllä huumailen sormuksesta niin! Töissä en tietenkään voi sitä nykyään pitää, mutta laitan sen silti aina työmatkalle sormeen aamulla.:)

  Nuori Emäntä,
  hihii, niin mäkin, myönnetään. On muuten niin kivaa, kun blogipidon kautta pääsee itsekin muistelemaan vanhoja juttuja. Onhan tää kuitenkin vähän niin kuin päiväkirja, vaikkei nyt tietenkään kaikkea tänne kerro, mutta ne yksityiskohdat kuitenkin sitten aina muistaa.:) Tiedätkö, mä oon ehkä vähän outo, mut mä en sit taas oo koskaan ollut kiinnostunut sormuksista. Et jos P olisi vuosi sitten kysynyt multa, et millaisen kihlasormuksen haluat, en olisi varmaan osannut sanoa mitään... Värikkäistä timanteista koostuva sormus olisi ainakin persoonallinen ja erilainen, juuri sinua!

  Ex-tyttö Pariisista,
  eikä?! Toukohäät siis?:) Voi ei, onko niissä värieroja??? Teidän pitää siis ehdottomasti tehdä nyt vaikka joulumatka Pariisiin. Onpa tylsää.:) Mä en ainakaan oo huomannut, et valkokultaisissa olisi värieroja suomalaisten ja brittien välillä, onneksi.

  LadyBlue,
  I totally agree.:)

  VastaaPoista
 27. Sarafina,
  kiva kuulla! Koskas sinulla tämä vihkisormuksen hankinta tulee ajankohtaiseksi?:) Ilmeisesti pian, kun hääjutuista tykkäät. Hih.

  Jenni,
  tää juottamisjuttu oli tosi hyvä idea! Pitää selvitellä sitäkin. Mulla ehkä vaan on se "ongelma", et tuo timantti on kohtalaisen leveä, joten väkisinkin vihkisormus jää jkv erilleen siitä. Jollei sitten teetä vihkisormusta pienellä "mutkalla" niin kuin yksi ystäväni teki.

  Anonyymi,
  oi ihanaa.<3 Kihlaus on parasta yllätyksenä! Sormuksesi on kyllä tosi kaunis, vähän niin kuin tuo yksi noista postaukseni sormuksista?! Vaikka siinä kivet ovatkin allianssina.

  VastaaPoista
 28. Se Tillanderin sormus on ihan klassinen Tillanderin rivisormus -nimellä kulkeva sormus (malli 494), jossa on 0,02 ct kiviä. Kivien koko määrittelee rungon paksuuden ja sopiva kivien määrä riippuu sormuskoosta (itellä 14 kiveä riittää luomaan jatkumon edestä päin katsottuna). Itse halusin näyttävän kihlan vierelle siron vihkin ja että kihla tulee oikeuksiinsa, eikä yhdistelmä ole mauttoman (pramean) näköinen. Sormukseni näyttää noilla 0,02 ct kivillä aika samalle kuin postauksesi vika sormuskuva. Tässä ko. Tillanderin sormus (7 x 0,06 ct, joten runko ei ole ollenkaan siro): http://www.tillander.fi/product/rivisormus-11/
  Kannattaa käydä kultakaupoissa sovittelemassa niin saa käsitystä millanen yhdistelmä omaa silmää miellyttää :) Itse kävin parissa liikkeessä ja löysin mm. 9, 11 ja 13 timantilla varustetut Tillanderin rivisormukset 0,02 ct kivillä. Vertailuksi löytyy kaupoista yleensä eri kokoisilla timanteilla ja eri timanttien määrillä sormuksia, kun on niin klassinen malli. Olin jo menossa tilaamaan 13 kiven sormusta, mutta päädyin viime hetkellä tilaamaan 14 kiven sormukseen em. syistä ja koska 13 on tylsä luku. ;) Kihlana mulla on Sandbergin Aamukaste II V-239-7W: http://sandberg.fi/sites/default/files/images/V-239-7%20w_1.jpg ...joka tosin on mielestäni luonnossa sirompi ja kauniimpi :) Tillanderin ja Sandbergin sormuksia saa tilattua kultakaupoista omien toiveiden mukaan :) Mulle tyrkytettiin kovasti Sandbergin rinnalle toista Sandbergia, ihan vaan että merkit täsmää...mutta en ymmärrä miksi? Eikö Luboutineja ja Mulberryn laukkuakaan sais yhdistellä vai? ;) Sandbergilla ei ole niin siroa ja nättiä rivaria, joten Tillander oli ehdoton, kun halusin tunnetun ja laadukkaan suomalaisen :)
  Terkuin yksi miljoonista kollegoistasi :)


  VastaaPoista
 29. Bella,
  kiitos lisävinkeistä!!! Nää tulee niin tarpeeseen. Ja tosi kauniit sormukset sulla, aika samanlaista haluan itsellenikin!
  Nyt kun on vielä tosi hyvin aikaa, ehtiikin hyvin vielä kierrellä, testailla ja vertailla. Mustakin olisi jostain syystä ihanaa hankkia suomalainen sormus tämän britin rinnalle. Hehee, toi "saman merkkisyys" on muuten hassua, koska itsellänikin se tuli ensimmäisenä mieleen, että pitää sitten tuolta 77Diamondsista hankkia vihkisormuskin...ööö, miksi?!:) Toki tietyillä sarjoilla voi olla ikään kuin duoja, jolloin sormukset vaan on tarkoitettu yhteen, mutta ei tällä minun kihlallani ainakaan ole mitään paria. Täytyy tässä syksyllä kyllä mennä Tillanderille käymään! Kivaa syksyä!:)

  VastaaPoista
 30. Aivan mahtava tuo sinun kihlasormus! Minkä kokoinen tuo timantti mahtaa olla?
  :)

  VastaaPoista
 31. Anonyymi,
  kiitos paljon. Mustakin tää on maailman kaunein sormus.<3

  VastaaPoista
 32. Hei! Olen kartoittamassa kihlasormuksia ja mielessä ollut juurikin tuollainen allianssisormus. Mistähän mahtaa olla tuo postaamasi sormus kolmas alhaalta? :)

  VastaaPoista
 33. Anonyymi,
  voi hitsit, en kyllä nyt osaa tarkalleen sanoa, koska nämä kuvat oli mulla koneella kansiossa. Mutta tuolla 77Diamondsilla on mm. yksi ihan lähes identtisen näköinen sormus, Akinia (eternity rings, claw set). Ihania aikoja teillä tiedossa.<3

  VastaaPoista
 34. Kiitos, täytyypä käydä kurkkaamassa. Meillä häät tiedossa kesällä 2015. Joko saa alkaa suunnittelemaan?? :)

  VastaaPoista
 35. Anonyymi,
  tottakai saa! Mä aloitin viime vuoden marraskuussa. Ja häät ovat 05/2014. Hihiii!

  VastaaPoista
 36. Löysin blogisi sattumalta! Ihania sormuksia!
  Löysin omani kultastore.fi
  Onnea etukäteen häistä!:)

  Nim. Valkokulta sormuksien omistaja

  VastaaPoista
 37. Anonyymi,
  kiitos vinkistä ja toivotuksista.:)

  VastaaPoista
 38. Hei, olisin halunnut kysyä tuosta tilausprosessista 77diamondsilta. Olen ajatellut sieltä tilata samaan aikaa vihki ja kihlasormuksen, jotta ne sopis yhteen. Niin ootko ollut tyytyväinen tuohon sormukseen, laatu ollut hyvä jne? Ja kuinka nopeasti sormus tuli sieltä ja onko siinä palautus mahdollisuutta jos liian pieni tms? Jos viitsit kysyä mieheltäsi. :)
  Kiitos todella paljon etukäteen vastauksista! Oisin ikionnellinen jos ei tarvis lähteä ostaa sikaa säkissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, niin harvoin enää käyn täällä blogissa, että on jäänyt vastaamatta. Tuskin enää sinulle siis hyötyä tästä vastauksesta, mutta vastaa silti.:) Eli tilaus ja toimitus ja kaikki sujui todella hyvin. Sain sormukseni Lontoossa mieheltäni ja kävimmekin sitten 77 Diamondsin liikkeessä pienentämässä sitä ja ottamassa kaiverruksen - ja samalla tilasimme miehellenikin sormuksen. Vihkisormus oli heti oikeanlainen, mutta sain vielä yhdes sormuksen ns. "push ringin", kun lapsemme syntyi. Sen mies oli tilannut epähuomiossa väärän kokoisena, mutta vaihto onnistui sekin ongelmitta. Toimitusajoista en enää muista, mutta eivät olleet mitään montaa viikkoa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ja kiva kun kävit.:) Anonyymi, jätäthän nimimerkin.